Varmvattenberedare Strängnäs

Välkommen till Anderssons Rörservice – det bästa valet för effektiva och pålitliga arbeten inom service och installationer av varmvattenberedare i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen och Åkers Styckebruk med omnejd! När man investerar i en ny varmvattenberedare vill man också försäkra sig om att den blir korrekt installerad för att undvika att skador i fastigheten uppstår. En annan faktor att ha i åtanke är att man kan riskera att försäkringsbolaget ej ersätter för eventuella framtida skador, om inte en fackman utfört installationen.

Anderssons Rörservice erbjuder bokstavligen allt inom VVS och har många års erfarenhet inom installationer och service av varmvattenberedare i Strängnäs och närliggande områden. Oavsett om du behöver byta ut en gammal vattenberedare eller om det gäller en nyinstallation, kan vi säkerställa att jobbet blir korrekt utfört och erbjuda ett konkurrenskraftigt pris.

Varför Anderssons Rörservice?

  • Vi är sanna experter inom alla slags rörmokeri- och VVS-arbeten i badrum, kök och tvättstugor. När du anlitar oss säkerställer du att jobbet blir utfört enligt bästa möjliga kvalitetsstandard.

  • Vi är auktoriserade VVS-specialister och har gällande behörighet för våtrumsarbeten.

  • Lång erfarenhet – vi som jobbar på Anderssons Rörservice har många års erfarenhet inom VVS-branschen, vilket i sig självt är en stor trygghet för dig som kund.

  • Kundnöjdhet – Fråga oss gärna om referenser på tidigare arbeten! Våra befintliga kunder är ett starkt kvitto på att vi levererar VVS-tjänster och kundservice som ligger i absolut framkant.

Letar du efter den bästa rörmokaren nära dig?

Vi välkomnar dig att överväga oss på Anderssons Rörservice i Strängnäs. Vårt löfte till dig är att vi kommer att leverera högkvalitativa VVS-tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi är alltid redo för alla uppdrag – allt från mindre VVS-reparationer till kompletta VVS-installationer i tvättstugor, kök och badrum.

Kontakta oss gärna på 0152-152 93 om du har några frågor, eller om du behöver hjälp med att laga eller installera en varmvattenberedare i Strängnäs området.