Stamspolning för BRF i Strängnäs

Stampolning i en bostadsrättsförening är en åtgärd som förebygger problem med avloppssystemet. Med regelbunden stamspolning förhindrar din brf stopp i avlopp, förbättrar vattenflödet, minskar risken för läckande rör och dålig lukt. Om din brf upplever några av de problem som nämns, kan det vara lämpligt att överväga en stamspolning. Vi på Anderssons Rörservice hjälper gärna din BRF med högtrycksspolning av stamnätet för att rengöra och avlägsna blockeringar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert så återkommer vi med ett prisförslag så snabbt vi kan. 

Hur ofta bör man göra en stamspolning?

Att spola stamnätet i en brf bör göras regelbundet, men kan variera beroende på olika faktorer som fastighetens storlek, ålder och skick på rören. Generella rekommendationer är att en stamspolning bör genomföras med ett intervall på 3 till 5 år. Om du är intresserad av att veta hur ofta en stamspolning bör utföras i din bostadsrättsförening kan du alltid kontakta oss för ett mer specifikt svar.  

Vilka avloppsproblem åtgärdar en stamspolning?

En högtrycksspolning av avlopp löser olika problem relaterade till stamnätet i fastigheten som bland annat: 

  • Förhindrar och åtgärdar stopp i avloppet.
  • Minskar risken för läckande rör.
  • Förbättrar vattenflödet.
  • Motverkar dålig lukt från avloppet. 
  • Förlänger livslängden på stamnätet. 

Kontakta oss för stamspolning för din bostadsrättsförening 

Kontakta gärna oss på 0152-152 93 för att boka in en kostnadsfri konsultation, eller för att få mer information om våra tjänster inom stamspolning för BRF:er i Strängnäs med omnejd. Vi ser fram emot att hjälpa din brf med att skapa en bättre boendemiljö för era medlemmar!