Allt inom värme, badrum & sanitet

Ska ni renovera ert badrum eller kanske installera en ny värmepanna? Vi utför många olika slags arbeten inom värme och sanitet. Vare sig det handlar om en komplett badrumsrenovering, en ny värmepump eller en enkel avloppsrensning finns vi här i Strängnäs för att lösa dina problem. Kontakta oss för ditt VVS & rörmokartjänster i Strängnäs. 

 

Vi erbjuder miljösmarta och trygga lösningar – alltid med högsta kvalitet.

Våra tjänster inom VVS & rörmokeri

Vårt uppdrag är att du ska bli 100% nöjd och få alla dina behov tillgodosedda. I vår personalstyrka är alla yrkeskunniga och utbildade inom sitt område. I de fall vi är huvudentreprenör för ett större projekt har vi goda samarbeten med lokala företag här i Strängnäs. Vi samarbetar med lokala hantverkare som elektriker, snickare, mattläggare, plattsättare och grävare. Tryggt och hållbart i alla led.

Privat, bostadsrättsförening eller företag?

Vi vänder oss både till dig som privatperson, bostadsrättsförening och till er som företag, vare sig det gäller stora projekt eller mindre installationer. Hör av dig till oss och berätta mer om vad du behöver hjälp med, tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig.

Några av våra leverantörer inom VVS