Frånluftsvärmepump Strängnäs

Gå mot ett mer klimatsmart hem med en frånluftsvärmepump och spara upp till 65 procent på dina uppvärmningskostnader. En frånluftsvärmepump är ett energieffektivt sätt att värma din bostad samtidigt som du skapar ett bra inomhusklimat. Vi på Anderssons Rörservice kan hjälpa dig med installation och placering för bästa värmespridning. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert så återkommer vi så snabbt vi kan med ett prisförslag.

Bör jag överväga att investera i en frånluftsvärmepump?

Återbetalningstiden är relativt kort för en frånluftsvärmepump. Du kan räkna att du har tillbaka investeringen på 6 till 7 år. Installationen är enkel att genomföra, men för att det ska vara en lönsam investering krävs det att ditt du har: 

  • Mekaniskt ventilationssystem
  • Vattenburen värme
  • Förbrukar över 20 000 kWh/år
  • Bor i Strängnäs eller närliggande områden

Fördelarna med en frånluftsvärmepump:

  • Snabb återbetalningstid: Återbetalning av investeringen sker inom en kort tidsram på cirka 6-7 år genom energibesparingar.
  • Energibesparing: En frånluftsvärmepump sparar upp till 65 procent av din förbrukning.
  • Förbättrat inomhusklimat: En frånluftsvärmepump förbättrar ventilationen och luftkvaliteten i ditt hem.
  • Miljövänlig uppvärmning: Frånluftsvärmepumpen använder huvudsakligen förnybar energi, vilket minskar din miljöpåverkan.

Hur fungerar en frånluftsvärmepump?

En frånluftsvärmepump nyttjar värmeenergi från den uppvärmda inomhusluften i din bostad för att värma upp ditt vattenburna uppvärmningssystem, som till exempel golvvärme, varmvatten och element.

Installera frånluftsvärmepump i Strängnäs

Ta steget mot ett mer klimatsmart hem och låt oss hjälpa dig med installationen av din nya frånluftsvärmepump. Våra servicetekniker hjälper dig med placering och ger råd om hur du ställer in din frånluftsvärmepump för en effektiv uppvärmning av din bostad. 

För mer information om frånluftsvärmepumpar i Strängnäs, ring gärna oss på Anderssons Rörservice på 0152-152 93.