Badrumsrenovering i Strängnäs
För mer information och inspiration om badrumsrenoveringar kan du klicka dig in på badplatsens eller badofferts hemsida.

Badrumsrenovering i Strängnäs

Går du i tankar att helrenovera ditt badrum eller behöver du byta ut WC, badkar eller handfat? Vi på Anderssons Rörservice AB i Strängnäs hjälper dig med badrumsrenovering! Allt från en helhetslösning – utifrån dina önskemål och behov till ditt färdiga badrum – till renovering och byte av delar av ditt badrum.

4 steg till en lyckad badrumsrenovering

En väl genomtänkt planering är givetvis en förutsättning för att lyckas med badrumsrenoveringen. En liten komihåg-lista över vad du bör tänka på är bra att ha från början:

 1. Sätt din budget

  Ett badrum kan dra iväg i kostnad och det är viktigt att du är klar över vad ditt nya badrum eller renovering får kosta, och därefter sätter din budget.

 2. Funktion

  Tänk igenom hur ditt badrum ska användas. Behöver du tvättmaskin och torkmöjligheter, vill du ha badkar eller dusch, är det ett praktiskt familjebadrum eller en oas för avkoppling och sköna bad, behöver där finnas förvaringsmöjligheter? Tänk på funktion i första hand!

 3. Mät och skissa

  Mät upp rummet och gör en enkel skiss över var olika installationer finns och tänk igenom om det är något du vill flytta, så som WC eller dusch. Skriv ner dina önskemål och fråga din VVS-installatör om dessa är möjliga att genomföra.

 4. Välj kakel, klinkers och badrumsmöbler

  Här kommer det roligaste; att välja inredning, typ av kakel och färgsättning. Det kan också vara den knepigaste uppgiften på grund av det stora urvalet. En god idé är att tänka igenom vilken stil och färgsättning du vill ha och sedan ta hjälp av din leverantör att koka ner urvalet till de möbler, typ av golvbrunnar, kakel och klinkers som fungerar i just ditt badrum.

Hos oss finns gedigen kunskap och erfarenhet, vi hjälper dig gärna att skräddarsy ditt drömbadrum.

Tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor, såväl stora som små, så hjälper vi dig att finna just det du behöver för din badrumsrenovering.