Bergvärmepump Strängnäs

Vi på Anderssons Rörservice kan hjälpa dig när du önskar installera bergvärme i din bostad. Genom att värma ditt hem med bergvärme får du en mer hållbar och energieffektiv bostad med ett bra inomhusklimat. Samtidigt som du kan spara upp till 80 procent av dina uppvärmningskostnader.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert så är vi med dig på resan till en mer miljövänlig och behaglig hemmamiljö.

Bergvärmepump från Thermia, installerad av Anderssons Rörservice i Strängnäs.

När är det lönsamt att investera i bergvärme? 

Att investera i bergvärme innebär höga initiala kostnader, men med rätt förutsättningar kan du återfå investeringen på 5-10 år. Om du svarar ja på alla nedan frågor rekommenderar vi dig att överväga att byta till bergvärme. 

  • Om ditt hem har vattenburet värmesystem eller vattenburen golvvärme.
  • Förbrukar mer än 20 000 kWh/år eller över 4,5 ton pellets
  • Om du bor i Strängnäs eller närliggande områden

Fördelar med bergvärme och bergvärmepumpar:

  • Smart investering: En bergvärmepump hjälper dig att minska din energiförbrukning och därmed dina uppvärmningskostnader. Med bergvärme kan du i vissa fall spara ända upp till 80% på din energiförbrukning. På sikt brukar återbetalningstiden ligga någonstans mellan 5-10 år. 
  • Ökar värdet på din bostad: Enligt en undersökning som bostadssajten Booli gjorde visade att hus med bergvärme i genomsnitt ökade värdet med cirka 115 000 kronor.
  • Minskar ditt klimatavtryck: Med bergvärme minskar du din klimatpåverkan genom att utnyttja förnybar energi och minskar ditt behov av fossila bränslen för uppvärmning.

Ta det första steget mot en mer hållbar och kostnadseffektivare framtid genom att köpa en bergvärmepump. Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation på 0152-152 93.