Rörmokare för företag & BRF

Behöver ert företag eller bostadsrättsförening en pålitlig och professionell VVS montör eller rörmokare i Strängnäs? Vi på Anderssons Rörservice erbjuder allt inom VVS- och rörmokeri och kan lösa alla era VVS- och rörrelaterade problem på ett effektivt och pålitligt sätt.

Varför Anderssons Rörservice?

  • Erfarenhet och kompetens: Anderssons Rörservice grundades redan år 1964 och våra rörmokare är auktoriserade specialister med många års erfarenhet inom branschen. Vi har genomfört mängder av olika slags projekt för både företag och bostadsrättsföreningar i Strängnäs med omnejd. Vi kan hantera allt från mindre reparationer till större och mer komplexa rör- och VVS-installationer.

  • Snabb respons: Vi förstår att tid är pengar och vi kan tillhandahålla snabb experthjälp vid behov. Vanligtvis kan vi skicka ut en rörmokare till er angivna adress med väldigt kort varsel.

  • Kvalitet och pålitlighet: Ni kan vara fullkomligt trygga med att våra VVS montörer och rörmokare är noggranna och att arbetet utförs enligt bästa möjliga branschstandard.

  • Skräddarsydda lösningar: Varje enskilt projekt är unikt och vi arbetar tillsammans med er för att utforma en anpassad lösning som går i linje med era behov och önskemål.

  • Förebyggande underhåll: Vi erbjuder även förebyggande rörmokeri- och VVS service för att undvika framtida problem, vilket kommer att hjälpa era att spara både tid och pengar på lite längre sikt.

Oavsett om ni exempelvis behöver akut hjälp med ett läckande rör, förebyggande VVS-service, eller behöver uppgradera era VVS-system, så är vi rätt aktör för uppgiften. Låt oss ta hand om era VVS-behov så att ni kan fokusera på det som är viktigt för ert företag eller bostadsrättsförening.

Kontakta våra rörmokare på 0152-152 93 för att diskutera era behov. Vi på Anderssons Rörservice ser fram emot att bli er pålitliga partner inom VVS och rörarbeten i Strängnäs!