Rörinstallationer i Strängnäs

Vi har försett Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk & Stallarholmen
med professionella Rör- och VVS-tjänster ända sedan år 1964!

Är du trött på läckande kranar, otillräckligt tryck i duschen eller alldeles för höga vattenräkningar? Det är dags att ta kontroll över ditt vatten- och värmesystem genom att anlita oss på Anderssons Rörservice. Med över 50 års branscherfarenhet är vi otvivelaktigt en pålitlig aktör för alla olika slags projekt inom VVS och rörinstallationer i Strängnäs med omnejd!

Varför bör du välja våra rörinstallationer?

  • Vårt team består av erfarna auktoriserade rörmokare med många års erfarenhet inom branschen. Vi utför allt från små rörreparationer till stora komplexa rörarbeten och kan hantera alla olika slags rörinstallationer oavsett svårighetsgrad.

  • Vi använder endast material av högsta kvalitet vid våra rörinstallationer. Detta innebär att ditt system kommer att vara hållbart och pålitligt under många år framöver.

  • Vi vet hur besvärligt det kan vara med olika typer av rörproblem. Våra rörmokare är alltid redo att agera snabbt och säkerställa att du får den hjälp du behöver när du behöver den som mest.

  • Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Du kommer att få valuta för pengarna om du väljer att anlita oss på Anderssons Rörservice.

Oavsett om du behöver rörinstallationer för ditt hem, företag eller bostadsrättsförening i Strängnäs är du välkommen att ta kontakt med oss. Våra skickliga rörmokare är redo för att ta itu med allt från rörreparationer till helt nya rörinstallationer.

Akuta rörarbeten och rörinstallationer?

Kontakta gärna oss på 0152-152 93 om du har några frågor om rörinstallationer i Strängnäs. Vi kan vanligtvis skicka ut en rörmokare med väldigt kort varsel.