Luft-vatten värmepump

Luft vattenvärmepump Strängnäs

Med en luft-vattenvärmepump får du en behaglig temperatur och ett bättre inomhusklimat i ditt hem. Vi på Anderssons Rörservice kan hjälpa dig när du ska installera en luft-vattenvärmepump i din bostad och skapa en mer energieffektiv uppvärmning för ditt hem. Kontakta oss gärna redan idag för ett kostnadsfritt hembesök, så återkommer vi med en offert. 

Är en luft-vattenvärmepump något för mig?

Att installera en luft-vattenvärmepump kräver vissa ingrepp på ditt hus och är förenat med en hög initial investeringskostnad, men som betalar tillbaka sig över tid. Om du svarar ja på nedan tre frågor och är intresserad av att byta ut ditt nuvarande uppvärmningssystem skulle vi rekommendera att du kontaktar oss. 

  • Om du har ett vattenburet värmesystem eller vattenburen golvvärme. 
  • Årlig energiförbrukning som överskrider 20 000 kWh/år. 
  • Bor i Strängnäs eller en närliggande kommun. 

Fördelar med luft-vattenvärmepump

  • Minskade kostnader för varmvatten och uppvärmning med upp till 70 procent. 
  • Snabb återbetalningstid på 5-7 år baserat på besparingen du gör.
  • Nästan lika effektivt som bergvärme, men med en lägre initial kostnad. 

Kontakta oss för installation av luft vattenvärmepump

Ta steget mot en mer hållbar framtid och låt oss hjälpa dig att dra nytta av fördelarna med en luft vattenvärmepump. Våra servicetekniker hjälper dig med installation, placering och ger dig råd om hur du ställer in och använder din luftvärmepump för optimal uppvärmning.  

Kontakta gärna oss på 0152-152 93 om du har några frågor eller för att boka in en kostnadsfri konsultation tillsammans med oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att skapa ett mer kostnadseffektivt värmesystem för ditt hem eller företag i Strängnäs.